Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسابقات جام باشگاه‌های فوتسال آسیا در حالی از امروز (چهارشنبه) آغاز می‌شود که ایران پرافتخارترین کشور این رقابت‌هاست.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران پویا، رقابت‌های فوتسال قهرمانی باشگاه‌های آسیا از روز 29 تیر ماه در شهر هوشی‌مینه ویتنام با حضور 14 تیم آغاز می‌شود و گیتی‌پسند اصفهان قهرمان فصل گذشته لیگ برتر، نماینده ایران در این مسابقات خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تیم پیش‌تر در دو فینال این مسابقات بازی کرده که یک پیروزی و یک شکست در دیدار پایانی رقابت‌ها را در کارنامه دارد.

ناگویا اوشنز ژاپن که در رقابت‌های امسال غایب است، با سه قهرمانی و سه مقام سومی، پرافتخارترین تیم این تورنمنت به حساب می‌آید، اما فوتسال ایران با سه قهرمانی، دو نایب قهرمانی و یک عنوان سومی، بهترین کشور در رقابت‌های باشگاه‌های آسیاست. گیتی پسند می‌تواند با قهرمانی در مسابقات پیش رو، علاوه بر بهبود این رکورد، تهدیدی برای رکورد ناگویا (غایب بزرگ این مسابقات) در دوره‌های بعد نیز محسوب شود.

در این دوره از مسابقات، بازیکنان ایرانی زیادی در سایر تیم‌ها توپ می‌زنند. حسین طیبی در تای‌سون‌نام ویتنام، فرهاد توکلی و قدرت بهادری برای نفت عراق، علی عابدین برای واموس اندونزی، ایمان احمدی و عماد محمدی برای ارم قرقیزستان، محمد طاهری برای الریان قطر،‌ امین نصرالله‌زاده برای دی سی اینوست تاجیکستان، پیمان حفیظی برای شنژن چین و بهروز جعفری برای بانک بیروت لبنان به میدان خواهند رفت. همچنین رضا فلاح هدایت تیم واموس اندونزی و حسین افضلی هدایت برای دی سی اینوست تاجیکستان را بر عهده خواهند داشت.

اکنون نگاهی به دوره‌های گذشته جام باشگاه‌های آسیا خواهیم داشت:

اسفند 84، مسابقات آزمایشی جام باشگاه‌های آسیا به پیشنهاد ایران و با حضور شش تیم برگزار شد. در این بازی‌ها، شن‌سای ساوه، میزبان رقابت‌ها به همراه آرادوس ازبکستان به فینال رسیدند که نماینده کشورمان با نتیجه 5 بر یک به پیروزی رسید و قهرمان این بازی‌ها شد. نمایندگان ژاپن و تایلند هم به رده‌های سوم و چهارم دست یافتند. هرچند چهار سال بعد، مسابقات باشگاه‌های آسیا از سال 2010 به طور رسمی آغاز به کار کرد.

* 2010 اصفهان - قهرمان: فولاد ماهان ایران
نخستین دوره رسمی مسابقات جام باشگاه‌های آسیا به میزبانی اصفهان با موفقیت نماینده کشورمان همراه بود. در این مسابقات که با شرکت 9 تیم برگزار شد، تیم فولاد ماهان اصفهان به مقام قهرمانی این رقابت‌ها رسید. فولاد در نیمه نهایی با شکست تای‌پورت تایلند به فینال رسید و در بازی پایانی، با نتیجه 5 بر 2 از سد السد قطر گذشت تا نخستین قهرمان رسمی این مسابقات از ایران باشد. ناگویا اوشنز ژاپن هم با پیروزی 7 بر 6 در ضربات پنالتی، نماینده تایلند را شکست داد و به مقام سومی بازی‌ها رسید.

ستارگانی چون وحید شمسایی، جواد اصغری‌مقدم و محمد طاهری نقش زیادی در قهرمانی فولاد ماهان ایفا کردند. آقای گل فوتسال جهان با به ثمر رساندن 17 گل، آقای گلی این مسابقات را هم به خود اختصاص داد و به عنوان بهترین بازیکن این رقابت‌ها نیز انتخاب شد. فولاد ماهان هم جایزه بازی جوانمردانه را از آن خود کرد.

*2011 دوحه - قهرمان: ناگویا اوشنز ژاپن
تیم شهید منصوری قرچک، نماینده کشورمان در دومین دوره رسمی مسابقات بود. این تیم در مرحله نیمه نهایی پس از تساوی مقابل الریان قطر میزبان بازی‌ها که محمد طاهری و اصغر حسن‌زاده را در ترکیب داشت، در ضربات پنالتی مقابل همتای قطری خود پیروز شد و به فینال رسید. شهید منصوری در دیدار پایانی با نتیجه 3 بر 2 مغلوب ناگویا شد. این در حالی بود که منصوری در نیمه نخست با دو گل پیش افتاده بود، اما در نهایت با دریافت سه گل، جام را به ناگویا تقدیم کرد.

الصداقه لبنان در دیدار رده‌بندی در ضربات پنالتی مقابل الریان با نتیجه 8 بر 7 پیروز شد و به مقام سوم آسیا رسید. اصغر حسن‌زاده از الریان با 10 گل‌زده، آقای گل و محمد کشاورز از شهید منصوری به‌عنوان بهترین بازیکن این مسابقات انتخاب شدند.

* 2012 کویت - قهرمان: گیتی پسند ایران
8 تیم حاضر در این رقابت‌ها به میزبانی تیم یرموک کویت در حالی به مصاف هم رفتند که گیتی پسند پس از یک قهرمانی پر حرف و حدیث، پا به این مسابقات گذاشت. اثبات تبانی تیم‌های گیتی پسند و پرسپولیس در کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، باعث شد قهرمانی از این تیم پس گرفته شود، اما فدراسیون فوتبال، گیتی پسند را به‌عنوان نماینده ایران در جام باشگاه‌های آسیا معرفی کرد.

شاگردان علیرضا افضل در این دوره، ناگویای ژاپن، مدافع عنوان قهرمانى را در نیمه نهایی کنار زدند و با شکست 2 بر یک آرادوس ازبکستان، به مقام قهرمانی این پیکارها دست یافتند. تیم ژاپنی هم به مقام سوم بازی‌ها دست یافت. احمد اسماعیل‌پور با به ثمر رساندن 9 گل، آقای گل بازی‌ها شد و محمد کشاورز برای دومین بار پیاپی به عنوان بهترین بازیکن مسابقات برگزیده شد.

*2013 ژاپن - قهرمان: چونبوری تایلند
تیم فوتسال گیتی پسند پس از قهرمانی آسیا در سال 2012، دوباره قهرمان لیگ برتر شد و به‌عنوان نماینده ایران در جام باشگاه‌های آسیا در این مسابقات شرکت کرد. گیتی پسند دوباره با شکست ناگویا اوشنز در نیمه نهایی، حریف چونبوری در بازی فینال شد. تیم اصفهانی که این بار رضا لک را به‌عنوان سرمربی در تیم خود می‌دید، در حالی که تا اواخر بازی با تک‌گل حسین طیبی از حریف خود پیش بود، گل مساوی را دریافت کرد تا بازی به پنالتی برسد. این تیم در ضربات پنالتی با نتیجه 4 بر یک شکست خورد تا نتواند از عنوان قهرمانی خود دفاع کند.

ناگویای میزبان هم با پیروزی مقابل شنژن چین در ضربات پنالتی، به مقام سومی این رقابت‌ها رسید.

* 2014 چین - قهرمان: ناگویا اوشنز ژاپن
دبیری تبریز پس از قهرمانی در لیگ برتر سال 92 در نخستین حضور خود در رقابت‌های آسیایی به میدان رفت. این تیم پس از شکست 6 بر 2 مقابل ناگویا اوشنز ژاپن، نخستین تیم ایرانی بود که از رسیدن به فینال بازی‌ها بازماند. شاگردان حسین شمس در دیدار رده‌بندی به مصاف شنژن چین رفتند که پس از تساوی 5-5، در ضیافت پنالتی‌ها با نتیجه 7 بر 6 پیروز شدند تا رده سوم را از آنِ خود کنند.

ناگویا ژاپن با پیروزی 5 بر 4 مقابل چونبوری تایلند، جام قهرمانی این مسابقات را به خود اختصاص داد تا نخستین تیمی باشد که برای دومین بار به قهرمانی این بازی‌ها می‌رسد.

* 2015 اصفهان - قهرمان: تأسیسات دریایی ایران
تیم پرستاره تأسیسات دریایی با بازیکنانی چون وحید شمسایی، محمد کشاورز، علی‌اصغر حسن‌زاده، قدرت بهادری و محمدرضا سنگ‌سفیدی در این مسابقات شرکت کرد و با توجه به اینکه میزبانی مسابقات را بر عهده داشت، بخت نخست قهرمانی به شمار می‌رفت. شاگردان شمسایی پس از حذف نفت عراق در نیمه‌نهایی، در دیداری جذاب و در سالن مملو از جمعیت 25 آبان، با نتیجه 5 بر 4 مقابل القادسیه کویت به پیروزی رسیدند و جام را در ایران نگه داشتند.

تیم تای‌سون‌نام ویتنام با شکست 7 بر 3 نفت الوسط عراق، سوم این مسابقات شد.

*2016 بانکوک تایلند - قهرمان: ناگویا اوشنز ژاپن
این دوره از مسابقات، بدترین حضور نماینده ایران در جام باشگاه‌های آسیا بود. تأسیسات دریایی پس از حضوری مقتدر در گروه B، در مرحله دوم به مصاف ناگویای ژاپن رفت که این دیدار، پایانی بر رویایی دومین قهرمانی تأسیسات بود. شاگردان شمسایی پس از تساوی 2 - 2 در وقت قانونی، در ضربات پنالتی با نتیجه 3 بر 2 شکست خورد و از رسیدن به نیمه‌نهایی مسابقات بازماند.

تأسیسات سال گذشته علاوه بر ناکامی در آسیا، در جام باشگاه‌های جهان هم عملکرد ناموفقی داشت. این تیم با کسب دو شکست مقابل بارسلونا و کارلوس باربوسا و یک تساوی مقابل دینامو مسکو، رده پایانی را در جمع هشت تیم حاضر در مسابقات کسب کرد.

ناگویا اوشنز ژاپن در دیدار فینال این رقابت‌ها پس از تساوی 4 - 4 برابر نفت الوسط عراق، موفق شد این تیم را با نتیجه 2 بر یک در ضربات پنالتی شکست دهد و برای سومین بار، قهرمان این رقابت‌ها شود.

چونبوری تایلند نیز با نتیجه 6 بر یک دیبا الحسین امارات را شکست داد و به‌ عنوان سومی رسید.

برنامه رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا 2017 ویتنام به شرح زیر است:

گروه A : تای‌سون‌نام (ویتنام)، الظفره (امارات)، ویک وایپرز (استرالیا) و ارم (قرقیزستان)
گروه B: نفت الوسط (عراق)، الریان (قطر)، واموس (اندونزی) و دیسی اینوست (تاجیکستان)
گروه C: شورایکا اوزاکا (ژاپن)، گیتی‌پسند (ایران) و شنژن (چین)
گروه D: چونبوری (تایلند)، المالیک (ازبکستان) و بانک بیروت (لبنان)

گروه A :

پنجشنبه - 29 تیر
الظفره – ویک وایپرز (ساعت 16:30)
تای‌سون نام – ارم (ساعت 19)

شنبه - 31 تیر
ارم – الظفره (ساعت 16:30)
ویک وایپرز – تای‌سون‌نام (ساعت 19)

دوشنبه - 2 مرداد
ویک وایپرز – ارم (ساعت 16:30)
تای‌سون نام – الظفره (ساعت 19)

گروه B:

جمعه - 30 تیر
الریان – واموس (ساعت 16:30)
نفت الوسط – دیسی اینوست (ساعت 19)

یکشنبه - 1 مرداد
دیسی اینوست – الریان (ساعت 16:30)
واموس – نفت الوسط (ساعت 19)

سه‌شنبه - 3 مرداد
واموس – دیسی اینوست (ساعت 16:30)
نفت الوسط – الریان (ساعت 19)

گروه C:

پنجشنبه - 29 تیر
شنژن – شورایکا اوزاکا (ساعت 14)

شنبه - 31 تیر
گیتی‌پسند – شنژن (ساعت 14)

دوشنبه - 2 مرداد
شورایکا اوزاکا – گیتی‌پسند (ساعت 14)

گروه D:

جمعه - 30 تیر
بانک بیروت – چونبوری (ساعت 14)

یکشنبه - 1 مرداد
المالیک- بانک بیروت (ساعت 14)

سه‌شنبه - 3 مرداد
چونبوری بلو وی – المالیک (ساعت 14)

مرحله یک چهارم نهایی
پنجشنبه - 5 مرداد
1: تیم اول گروه D - تیم دوم گروه C (ساعت 12)
2: تیم اول گروه C – تیم دوم گروه D (ساعت 14:30)
3: تیم اول گروه B - تیم دوم گروه A (ساعت 17)
4: تیم اول گروه A - تیم دوم گروه B (ساعت 19:30)

نیمه نهایی
جمعه - 6 مرداد
برنده یک چهارم نهایی یک – برنده یک چهارم نهایی 3 (ساعت 16)
برنده یک چهارم نهایی 2 – برنده یک چهارم نهایی 4 (ساعت 19)

رده‌بندی
یکشنبه - 8 مرداد
بازنده نیمه نهایی یک – بازنده نیمه نهایی 2 (ساعت 16)

فینال
یکشنبه - 8 مرداد
برنده نیمه نهایی یک – برنده نیمه نهایی 2 (ساعت 19)

زمان بازی‌ها به وقت تهران است.

انتهای پیام/

R1402/P1015145/S3,27/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۱۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوشبین: امیدوار به ارتقای مدال‌های آسیایی هستیم

مدیر فنی تیم ملی جوجیتسو گفت: با توجه به اینکه نسبت به دوره گذشته مسابقات قهرمانی آسیا با نفرات بیشتری حضور داریم، امیدوار به ارتقای مدال‌های خود هستیم. - اخبار ورزشی -

سیدامیر خوشبین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درخصوص شرایط ملی‌پوشان جوحیتسو برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا اظهار داشت: بعد از یک دوره مسابقات قهرمانی کشوری و یک دوره انتخابی درون اردویی، تیم را بستیم. مسابقات این دوره قهرمانی آسیا در چهار رده سنی زیر 16، زیر 18، زیر 21 سال و بزرگسالان برگزار خواهد شد. در رده سنی زیر 16 سال با توجه به شرایطی که داشتیم یک بازیکن را اعزام خواهیم کرد. 4 ورزشکار نیز در رده سنی زیر 18 سال خواهیم داشت و 20 بازیکن نیز در رده سنی زیر 21 سال و بزرگسالان داریم. سعی کردیم از نسل جدید و هم از قهرمان دوره‌های گذشته در ترکیب تیم استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: در رده سنی بزرگسالان در 4 استایل برزیلی، فایت، کنتاکت جوحیتسو و کاتا در مسابقات حضور خواهیم داشت، اما در سایر رده‌های سنی تنها در دو استایل حضور خواهیم داشت. همه تلاش ما این است که در این مسابقات عملکرد بسیار خوبی داشته باشیم. البته رقبای ما در سالیان گذشته سرمایه‌گذاری بسیار خوبی انجام دادند و به طور نمونه قزاقستان قرار است با 350 ورزشکار در مسابقات حضور داشته باشد. ازبکستان نیز با توجه به اینکه سال آینده میزبان مسابقات خردسالان آسیا است، حدود 200 ورزشکار را در مسابقات خواهد داشت. امارات، مغولستان و تایلند نیز از نفرات بسیار زیادی استفاده خواهند کرد.

بازدید معاون وزیر ورزش از اردوی ملی‌پوشان جوجیتسو

مدیر فنی تیم ملی جوجیتسو عنوان کرد: دو دوره برای این مسابقات اردو داشتیم که کافی نیست؛ چرا که آسیا قطب خیلی قوی جوجیتسو دنیا است. با این حال همه تلاش خود را کردیم و 4، 5 مربی در کنار تیم داشتیم که همه سابقه قهرمانی و مربیگری دارند. تمام سعی و تلاش ما کسب بهترین نتایج و ارتقای مدال‌ است. این تیم پتانسیل بسیار بالایی دارد، اما باید حداقل یک سال روی آن کار شود.

خوشبین خاطرنشان کرد: تا سال 2018 و 2019 منابع مالی ما به گونه‌ای بود که تعداد اردوها و اعزام‌های بیشتری داشتیم و سالی حداقل 3، 4 اعزام داشتیم اما در حال حاضر فقط می‌توانیم سالی یک اعزام داشته باشیم. حضور در مسابقات تاثیر بسیاری در کسب تجربه دارد. امیدواریم با این شرایط نیز بتوانیم در این دوره نتیجه خوبی بگیریم.این مسابقات برای ما شروعی است تا بتوانیم نفرات را برای مسابقات داخل سالن آسیا در تایلند آماده کنیم. در بازی‌های داخل سالن آسیا حدود 20 مدال توزیع خواهد شد. از طرفی به دنبال این هستیم رنکینگ بچه‌ها برای حضور در مسابقات ورلد گیمز و کامبت گیمز 2026 ارتقا بدهیم. 

 وی با اشاره به برگزاری انتخابات آسیا عنوان کرد: بعد از 10 سال قرار است انتخابات آسیا برگزار شود و امیدوارم ما نیز بتوانیم در کمسیون‌ها سهمی داشته باشیم. 10 سال عضو هیئت رئیسه جوجیتسو آسیا بودم و یک دوره نیز در کمیته فنی فدراسیون جهانی حضور داشتم و در حال حاضر نیز جز کمیته برگزاری مسابقات هستم. با توجه به قانون جدید که فقط روئسای زون‌های آسیا می‌توانند عضو هیئت رئیسه باشند؛ دیگر شانسی برای حضور در هیئت رئیسه نداریم اما امیدواریم بتوانیم پست‌های دیگری کسب کنیم. 

مدیر فنی تیم ملی نیز در خصوص شانس این تیم برای افزایش تعداد مدال نسبت به دوره گذشته گفت: در دوره گذشته مسابقات فقط در رده بزگسالان برگزار شد و از طرفی تعداد نفرات شرکت کننده ما نیز کمتر بود. امیدواری ما با توجه به تعداد نفرات بیشتر نسبت به دوره گذشته بیشتر است و امیدواریم بتوانیم تعداد مدال‌های خود را ارتقا بدهیم. 

وی در خصوص حضور  معاون قهرمانی وزیر ورزش در اردوی این تیم و سرنوشت این رشته گفت: آقای اسبقیان با حضور در اردوی تیم ملی به ورزشکاران ما انگیزه دادند و یکسری قول‌ها نیز دادند. امیدواریم ابتدا تکلیف  فعالیت مستقل رشته جوجیتسو مشخص شود. اتفاقی که امید داریم به زودی محقق شود. استقلال جوجیتسو کمک به فعالیت بیشتر مجموعه خواهد کرد. شخص آقای وزیر و همچنین معاون قهرمانی وزارت ورزش پیگیر این موضوع هستند و نظر مثبتی روی این اتفاق دارند. 

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • جوجیتسو کاران زنجانی در قهرمانی آسیا
  • والیبال ساحلی قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا؛ صعود ایران یک به مرحله بعد
  • خوشبین: امیدوار به ارتقای مدال‌های آسیایی هستیم
  • تداوم شکست بوکسورهای ایرانی در مسابقات قهرمانی امید و جوانان آسیا
  • ۴ مازندرانی در اردوی تیم ملی والیبال دختران 
  • ۴ مازندرانی در اردوی تیم ملی والیبال دختران زیر ۱۸ سال
  • تمدید قرارداد مربی تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان
  • عزیزی: برای مسابقات آسیایی تنیس برنامه داریم
  • نکونام به دنبال چهارمین برد پیاپی مقابل تراکتور
  • مسابقات بوکس قهرمانی جوانان آسیا/ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد